kofax developer LEARNOVITA

[SCENARIO-BASED ] Kofax Interview Questions and Answers

Last updated on 26th Sep 2022, Blog, Interview Question

About author

Sanjay (Sr Big Data DevOps Engineer )

Highly Expertise in Respective Industry Domain with 7+ Years of Experience Also, He is a Technical Blog Writer for Past 4 Years to Renders A Kind Of Informative Knowledge for JOB Seeker

(5.0) | 13265 Ratings 1537

1.What does one fathom the initial method within the initial section throughout the system booting?

Ans:

There is truly a special method that is termed as Swapper. a similar mechanism is mechanically created whereas booting. All the activities and tasks that are unit handled by the computer hardware throughout the booting area unit managed by the Swapper. once it involves memory allocation, it’s a swapper that helps the process unit in processing all such desires.

2.Can you tell me a couple of advantages that knowledge integration and analysis will have?

Ans:

There are many benefits that a business scan has and it’s not continually necessary that every one the companies will have all of them at a similar time. several factors area units there which might impact them. the fundamental execs associated are:

  • Efficient knowledge usage.
  • Cost-effective approaches for maintaining data and knowledge.
  • Reliable and timely coverage will continually be assured.
  • Flexibility is achieved while not bulk investment.
  • Risks are eliminated.

3.What area unit the subparts of the swapper that get created throughout the memory allocation?

Ans:

These area unit db flush, v hand, and method adapter. of these 3 tasks add parallel and check that that method goes swimmingly and while not violating any of the policies. it’s attainable for users to manage these subparts with totally different IDS. This is often usually in deep trouble with authentication and security functions.

4.Can you name a couple of system calls that you’ll use for managing the process?

Ans:

These are unit fork(), which is employed essentially for making a brand new method. The second is nice() that is employed to handle the method with priorities. The third one is getdip() that is employed to decide the method symbol. Fourth is brk() that includes a special use and that i.e. to spice up or to chop down the scale of the info section.

5.While managing a method, the user must have varied IDs. Are you able to tell the American state one thing regarding these IDs that are a unit associated with a process?

Ans:

They are usually referred to as method IDS. The OS establishes them with the assistance of various IDS that the user will produce and assign to the tasks. The involved method that the user manages is named the parent method. The user is named as owner and is chargeable for directive and dominant regarding ID.

6.Can you outline knowledge integration in your own words?

Ans:

During the various processes, there’s continually a desire to mix the info for generating the required output. it’s not continually necessary that the info has similar sources. The aim of the user for combining the info is to own a unified or correct read.In organizations, the data or the info that is combined or integrated is from the various domains.

7.What is the distinction between the parent and therefore the kid process?

Ans:

A user is liberated to divide a method into 2 modules. The one from which the new method is formed is named a parent method and therefore the new one is named a baby method. it’s attainable that each of them is deployed for similar functions and may have similar properties.

8.In Kofax method management, is it attainable to predict the output?

Ans:

Yes, it’s attainable merely.

9.What specifically does one fathom the fork in Kofax?

Ans:

A fork is largely a tool or a command with the assistance that it’s attainable for the users to perform 2 vital tasks. First, it is used for separating a child’s method from a parent. Second, it helps within the execution of directions for each of them.

10.In Kofax, is it attainable to make a brand new method from the one that’s existing?

Ans:

Yes, it’s attainable. there’s a desire for it once a selected method becomes too advanced to figure with. This is often the same as dividing a method into 2 different additional modules.

11.Is it attainable that the kid and therefore the parent method will communicate with each other?

Ans:

Yes, it’s attainable. Any inter-process approach for communication is deployed for this. Also, there are some special strategies which will be used. Basically, with some commands, it’s attainable that the parent will govern the complete management of the kid method.

12.What specifically does one fathom Kernel? What’s its significance?

Ans:

During a program, the kernel used continually keeps a number of the helpful knowledge alongside it. This is often as a result of there area unit possibilities that the parent method could decide it. a straightforward method is dead for this and therefore the entire management on the data is grabbed by the parent.

13.What specifically does one mean by white box testing?

Ans:

When the applications area unit is developed, there’s continually a desire to check the structure internally that provides helpful data concerning the operating of associate degree applications. This is often what might happen once the applying is employed for acting the opposite tasks that its specialization.

14.Name any 2 sub-sites of knowledge integration you’re acquainted with?

Ans:

These areas unit Master knowledge Management and knowledge deposit.

15.What is PDI? Is it attainable that a similar system may be finished?

Ans:

PDI stands for Physical Knowledge Integration and it’s not continually necessary that every one of the tasks is managed with one system. This is often as a result of continually a desire to handle the immense volume of knowledge. One in every example is a knowledge deposit.

16.What does one mean by knowledge mapping and what’s its significance?

Ans:

The simple method of making {the knowledge|the info|The information} parts within the models that area unit fully or partly totally different from each other is named data mapping.Basically, it’s considered the primary factor towards knowledge integration. it’s noted to assist in knowledge transformation from a supply to a destination which might be outlined or not.

17.Give abbreviation of EII?

Ans:

SII stands for Enterprise data Integration.

18.What precisely does one mean by a business plan?

Ans:

It is truly a press release that’s typically written to supply helpful data associated with the goals of a company. there’s conjointly data associated with the betterment of a similar. The plans conjointly outline the ways to realize the goals and also the challenges that the organization will face.Depending on the sort of arrangement and different factors, it will have data on the background of something that’s associated with the organization or something that’s associated with the ultimate target.

19.What square measures the attainable issues a company will face within the correct client communication method management?

Ans:

There may be many issues which will declare their presence and some of them are:

  • Lack of communication tools.
  • Lack of skills needed.
  • No timely feedback to the client.
  • No correct data to the client by the organization.
  • IT-related issues.
  • Challenges associated with time management.

20.How well are you able to perceive risk management?

Ans:

Well, there square measure many risks that square measure related to the tasks that square measure accomplished or performed in a company. The identification of a similar before they produce the blunder and eliminating them is thought as risk management.There square measure several factors that square measure thought of and some of them square measure dominant, analyzing, turning away yet as assessing a similar.

21.Name a recorder testing approach you’re acquainted with?

Ans:

USE CASE TEXTING.

22.Are you acquainted with arranging baselines? What square measure do they have?

Ans:

These squares measure primarily the various versions of the parallel planes that square measure delineate simply before the ultimate execution starts. they create certain effective communication and quality in the slightest degree stages. it’s not invariably necessary that all of them have similar significance and impact on a business. However, they’re thought of to grasp a lot regarding the implementation.

23.What square measures the advantages of knowledge scanning?

Ans:

Scanning is finished for loads of functions. The very first thing is, it makes certain there aren’t any unwanted errors within the information that the organization goes to deploy for a project. At a similar time, it makes certain that each string is compatible with others and there’ll be no problems at a later instance because of a similar.Also, scanning makes certain whether or not the knowledge may be sure for the task or not.

24.On the text information, however, is it attainable for the users to think about the matching patterns?

Ans:

This is typically through the assistance of the Associate in Nursing approach that’s known as Regular Expression. Actually, it’s one of the terribly powerful tools which will even realize terribly little information from large, structured, or unstructured information.

25.In which column you’ll be able to realize the pivot data?

Ans:

The column within which a similar gift is considered is Pivot Column.

26.Explain the construct of Push Back?

Ans:

Pushbacks square measure the conditions or sudden problems that declare their presence throughout a project and waste the time. it’s not invariably necessary that solely technology may be command chargeable for this. typically this may flow from users’ negligence.

27.On that document the project authorization is done?

Ans:

This document is termed Project Charter and is one in all the extremely important documents that square measure associated with a project. There’s conjointly data regarding the wants stakeholders pay close attention to. In addition to the current, Project Charter will typically offer helpful data regarding the ultimate outcome of the project.

28.Explain the construct of historical preservation?

Ans:

It is primarily the Associate in Nursing approach to supply a recent row for information instead of changing the one that already exists. All the freshly created ones square measure labeled as UPDATES and also the same flag may be applied for making them.During this method, loads of changes square measure there that the processes ought to bear. The elaborate data on a similarity may be situated within the columns associated.

29.Is it attainable to use the objects once more and once more within the information integration approach?

Ans:

Yes, it’s attainable which is why the objects square measure labeled as reusable objects. However, it’s up to the users whether or not they use them once more or appointed a brand new one for each sub-task.

30.While handling a project, however, are you able to estimate activity done directly?

Ans:

Their square measures some techniques which will facilitate this matter. {they square measure|they’re} three-point estimates and constant estimates that are helpful during this matter.

31.Explain conversion Transformation?

Ans:

This part will convert information sort, almost like TSQL operates solid or CONVERT. If you would like to convey the info from one sort to a different then this is often the most effective bet. however please check that you simply have COMPATIBLE information within the column.

32.What is the Information Flow tab?

Ans:

This is the tab wherever we have a tendency to do all the work associated with ETL jobs. it’s the tab in SSIS Designer wherever we will extract information from sources, rework the info then load them into destinations.

33.What is the operation of the management flow tab in SSIS?

Ans:

On the management flow tab, the tasks as well as data flow tasks, containers and precedence constraints that connect containers and tasks may be organized and designed.

34.What is the operation of the Event handlers tab in SSIS?

Ans:

On the Event handlers tab, workflows may be designed to retort to package events.For example, we will set up WorkFlow once ANY task Fails or Stops or Starts ..

35.What is the operation of the Package soul tab in SSIS?

Ans:

This tab provides Associate in Nursing soul read of the package. you’ll be able to see what’s happening within the package. The Package could be an instrumentation at the highest of the hierarchy.Like cluster By, Min, Max, Avg, and Count. 1st you identify input columns, then output column name in Output Alias table in datagrid, and conjointly operations for every Output Alias operative columns of a similar datagrid. a number of operation functions listed below :

  • Group By
  • Average
  • Count
  • Count Distinct
  • Min, Max, Sum

36.Explain data processing question Transformation?

Ans:

This part will predict the information or fill gaps on that. Some sensible eventualities uses this part is:

  • Take some input columns such as the range of kids, domestic financial gain, and matrimonial financial gain to predict whether or not somebody owns a house or not.
  • Take prediction of what a client would get primarily based on analysis shopping for patterns on their pushcart.
  • Filling blank information or default values once the client doesn’t fill some things within the form.

37.Explain Derived column Transformation?

Ans:

Derived columns create new columns or place manipulation of many columns into new columns. you’ll be able to directly copy existing or produce a replacement column exploitation quite one column conjointly.

38.A certain couple tells you that they need 2 youngsters, a minimum of one in all that could be a lady. What’s the chance that they need 2 girls?

Ans:

  • In the case of 2 youngsters, there area unit four equally probably prospects
  • BB, BG, GB and GG; wherever B = Boy and G = lady and also the 1st letter denotes the primary kid.
  • From the question, we are able to exclude the primary case of BB shot. So from the remaining three prospects of BG, GB & BB, we’ve got to search out the chance of the case with 2 women.

39.What is the advantage of playing spatial property reduction before fitting AN SVM?

Ans:

The Support Vector Machine Learning formula performs higher within the reduced house. It’s useful to perform spatial property reduction before fitting AN SVM if the amount of options is massive when put next to the amount of observations.

40.How do information management procedures like missing information handling create choice bias worse?

Ans:

Missing price treatment is one in all the first tasks that {a information knowledge|and information} someone is meant to try to do before beginning data analysis. There are multiple ways for missing price treatment. If not done properly, it may probably result in choice bias. Let’s see a few missing price treatment examples and their impact on choice.

41.Can you cite some examples where a false negative is more vital than a false positive?

Ans:

Assume there’s AN aerodrome ‘A’ that has received high security threats and supports sure characteristics that establish whether or not a selected traveler is a threat or not. thanks to shortage of workers they set to scan travelers being foretold as risk positives by their prognostic model.

42.Can you cite some examples wherever each false positive and false negatives are equally important?

Ans:

In the industry giving loans is that the primary supply of creating cash however at a similar time if your rate isn’t sensible you’ll not create any profit, rather you’ll risk Brobdingnagian losses.Banks don’t wish to lose sensible customers and at a similar purpose of your time they don’t wish to amass dangerous customers. During this state of affairs, the false positives and false negatives become vital to life.

43.Can you justify the distinction between a take a look at Set and a Validation Set?

Ans:

Validation set is thought-about as a neighborhood of the coaching set because it is employed for parameter choice and to avoid Overfitting of the model being designed. On the opposite hand, take a look at a set that is employed for testing or evaluating the performance of a trained machine learning model.

44.What does one perceive by applied math power of sensitivity and the way one calculates it?

Ans:

Sensitivity is often wont to validate the accuracy of a classifier (Logistic, SVM, RF etc.). Sensitivity is nothing however “Predicted TRUE events/ Total events’ ‘. True events here area unit the events that were true and model conjointly foretold them as true.Calculation of sensitivity is pretty straightforward.

  • Sensitivity = True Positives /Positives in Actual variable quantity

45.What is the importance of getting a variety bias?

Ans:

Selection Bias happens once there’s no acceptable randomisation achieved whereas choosing people, teams or information to be analysed.Selection bias implies that the obtained sample doesn’t precisely represent the population that was really supposed to be analyzed.Selection bias consists of Sampling Bias, Data, Attribute and interval.

46.Give some things wherever you’ll use AN SVM over a RandomForest Machine Learning formula and vice-versa.

Ans:

SVM and Random Forest area unit each employed in classification problems:-

If you’re positive that your information is outlier free and clean then select SVM. it’s the other – if your information may contain outliers then Random forest would be the simplest selection. Generally, SVM consumes a lot of machine power than Random Forest, therefore if you’re unnatural with memory select Random Forest machine learning formula.

Random Forest offers you a really sensible plan of variable importance in your information, therefore if you wish to own variable importance then opt for Random Forest machine learning formula.

47.Python or R – which one would you favor for text analytics?

Ans:

The best doable account this may be Python as a result of its Pandas library that has simple to use information structures and high performance information analysis tools.

48.Which technique is employed to predict categorical responses?

Ans:

Classification technique is employed widely in mining for classifying information sets.

49.What is supply regression? Or State Associate in Nursing example after you have used supply regression recently.

Ans:

Logistic Regression, usually referred to as the logit model, may be a technique to predict the binary outcome from a linear combination of predictor variables. For instance, if you would like to predict whether or not a specific politician can win the election or not. During this case, the end result of prediction is binary i.e. zero or one (Win/Lose). The predictor variables here would be the quantity of cash spent for election because of a specific candidate, the quantity of your time spent in cause, etc.

50.What area unit Recommender Systems?

Ans:

A taxonomic category of knowledge filtering systems that are meant to predict the preferences or ratings that a user would offer to a product. Recommender systems are unit wide employed in movies, news, analysis articles, products, social tags, music, etc.

51.Why information improvement plays a significant role in analysis?

Ans:

Cleaning information from multiple sources to remodel it into a format that information analysts or information scientists will work with may be a cumbersome method as a result of – because the range of information sources will increase, the time desire clean the info will increase exponentially thanks to the amount of sources and therefore the volume of information generated in these sources. it would take up to eightieth of the time for simply improving information creating it an essential part of an analysis task.

52.A jar has a thousand coins, of that 999 area unit honest and one is double headed. decide a coin willy-nilly, and toss it ten times. on condition that you see ten heads, what’s the likelihood that future toss of that coin is additionally a head?

Ans:

There are 2 ways of selecting the coin. One is to choose a good coin and therefore the alternative is to choose the one with 2 heads.

  • Probability of choosing honest coin = 999/1000 = zero.999
  • Probability of choosing unfair coin = 1/1000 = zero.001

53.What area unit Eigenvalue and Eigenvector?

Ans:

Eigenvectors area unit for understanding linear transformations. In information analysis, we tend to typically calculate the eigenvectors for a correlation or variance matrix. Eigenvalues unit the directions on which a specific linear transformation acts by flipping, pressing or stretching.

54.Why is resampling done?

Ans:

Resampling is finished in any of those cases:

  • Estimating the accuracy of sample statistics by victimization subsets of accessible information or drawing willy-nilly with replacement from a group of information points.
  • Substituting labels on information points once performing arts significance tests corroboratory models by victimization random subsets (bootstrapping, cross validation).

55.Define Image sprites with context to CSS ?

Ans:

When a group of pictures is collaborated into one image, it’s referred to as ‘Image Sprites’. because the loading each image on a webpage consumes time, victimization image sprites lessens the time taken and offers info quickly.

56.How will the dimension be outlined of a component ?

Ans:

Dimension properties will be outlined by:

  • Height
  • Max-height
  • Max-width
  • Min-height
  • Min-width
  • Width

57.Define float property of CSS?

Ans:

By float property, the image will be wrapped to the proper or the left in conjunction with the text to be wrapped around it. parts before this property is applied don’t amendment their properties.

58.How will the Z index function?

Ans:

Overlapping could occur whereas victimization CSS for positioning hypertext mark-up language parts. Z index helps in specifying the overlapping part. it’s variety which might be positive or negative, the default price being zero.

59.Define Attribute Selector ?

Ans:

It is outlined by a group of parts, price and its elements.

60.How To choose All Paragraph parts Whose Lang Attribute includes a price Of precisely “fr”?

Ans:

  • p[lang=”fr”] – Selects all paragraph parts whose lang attribute includes a price of precisely “fr”.

61.What area unit the varied ways in which Of victimization Css In Associate in Nursing hypertext mark-up language Page?

Ans:

There are four ways to associate designs together with your hypertext mark-up language document. most typically used strategies area unit inline CSS and External CSS.

62.Which Property is employed to feature Or reckon house Between The Letters That conjure A Word?

Ans:

The letter-spacing property is employed to feature or reckon house between the letters that conjure a word.

63.Which Property is employed to feature Or reckon house Between The Words Of A Sentence?

Ans:

The word-spacing property is employed to feature or reckon house between the words of a sentence.

64.Which Property is Employed To Indent The Text Of A Paragraph?

Ans:

The text-indent property is employed to indent the text of a paragraph.

65.Which Property is employed To Align The Text Of A Document?

Ans:

The text-align property is employed to align the text of a document.

66.What Are The Parts Of A Css Style?

Ans:

A style rule is created of 3 parts:

Selector : A selector is Associate in Nursing hypertext mark-up language tag at which a mode is going to be applied. this might be any tag like h1 or table etc.

Property : A property could be a form of attribute of hypertext mark-up language tag. Put simply, all the hypertext mark-up language attributes are born-again into CSS properties. they might be color, border etc. Value values are appointed to properties. as an example, visual property will have worth either red or #F1F1F1 etc.

67.What Is Sort Selector?

Ans:

Type selector quite merely matches the name of a component sort. to administer a color to any or all level one headings:h1

68.Describe How to connect a PHP script with the MySQL database?

Ans:

PHP script is connected with MySQL info by mistreating the perform known as mysqli_connect() perform. you would like to supply the knowledge associated with your location, username and secret to the server to induce permission to move with the MySQL info server. Once info names are going to be asked, give the name and it’ll connect you to the info.

69.How necessary is to list the column names once doing Associate in Nursing INSERT?

Ans:

It is not necessary to list the column names once doing a mistreatment Associate in Nursing INSERT command as you’ll be able to give the column data and values within the table within the same order within which they seem within the table structure. it’s safer and convenient thanks to specify the column names because it can keep the count of the column you’re visiting.

70.How KOFAX is completely different from different RPA tools?

Ans:

KOFAX has options known as Capture, rework and exchange of business vital data from sources like Fax, Paper, Electronic etc. whereas group action these three major services, KOFAX RPA service allows the shoppers to realize finish to finish automation. Whereas just in case of different RPA tools knowledge extraction from numerous sources of documents is done by using third party OCR and knowledge enrichment solutions.

71.Why to use CHAR rather than VARCHAR within the database?

Ans:

CHAR is way additional, correct and economical to use. CHAR doesn’t have to be compelled to keep a count of the variable length. it’s additional economical after you have to be compelled to use it for a text column that is of a definite length. Char is employed for the info that is mounted, however VARCHAR is employed for knowledge like secret, that is variable.

72.What Is Mysql Default Port Number?

Ans:

MySQL default port range is 3306.

73.What Is Regexp?

Ans:

REGEXP could be a pattern matching mistreatment regular expression. Regular expression could be a powerful approach to specifying a pattern for a fancy search.

74.How Many Columns are you able to produce For Associate in Nursing Index?

Ans:

You can produce most of sixteen indexed columns for a regular table.

75.What Is The Difference Between Now() And Current_date()?

Ans:

NOW() command is employed to indicate current year, month, date with hours, minutes and seconds whereas CURRENT_DATE() shows the present year with month and date solely.

76.What Is A Trigger In Mysql?

Ans:

A trigger could be a set of codes that executes in response to some events.

77.What Is The Difference Between Float And Double?

Ans:

FLOAT stores floating purpose numbers with accuracy up to eight places and allocates four bytes, on the opposite hand DOUBLE stores floating purpose numbers with accuracy up to eighteen places and allocates eight bytes.

78.What are The Disadvantages Of Mysql?

Ans:

MySQL isn’t therefore economical for giant scale databases.It doesn’t support COMMIT and hold on PROCEDURES functions version but five.0. Transactions don’t seem to be handled terribly with efficiency.

79.Which Command is employed to look at The Content Of The Table In Mysql?

Ans:

The choose command is employed to look at the content of the table in MySQL.

80. Explain About The Usage Of I-am-a-Dummy Flag In Mysql?

Ans:

In MySQL, the i-am-a-dummy flag makes the MySQL engine to deny the UPDATE and DELETE commands unless the wherever clause is a gift.

81.What are the benefits Of Mysql compared To Oracle?

Ans:

MySQL could be a free, fast, reliable, open supply electronic information service whereas Oracle is pricey, though they need provided Oracle free edition to draw in MySQL users.MySQL uses hardly underneath one MB of RAM on your portable computer whereas Oracle 9i installation uses 128 MB.MySQL is nice for info enabled websites whereas Oracle is created for enterprises.MySQL is moveable.

82.How would you observe the extent of motivation of your subordinates?

Ans:

Choosing the proper metrics and scrutiny productivity of everybody on routine could be a sensible answer, it doesn’t matter within which company you apply for a higher-up role.

83.What will quality work mean to you?

Ans:

Quality work to be is regarding doing work to the need or set normal, that is extremely necessary once it involves warehouse operations.

84.What schedule does one hope to figure out? Are you willing to work further hours?

Ans:

Be honest. If you actually wish the duty and are willing to figure any schedule required, say so. If, however, you have got no intention of operating late hours or weekends, merely let the querier grasp the hours that you simply are offered to figure. an equivalent applies to further hours. you’re additional doubtless to be employed if you’re willing to figure any time you’re required. However, the expression that you simply are so protestant regarding the hours once you begin operating could be an instruction for disaster.

85.What side of supervising does one notice the foremost difficulty?

Ans:

Managing completely different personalities and keeping them targeted on the goal at hand.

88.Tell Maine the distinction between smart and exceptional?

Ans:

Good gets the duty done on time and is top quality. Exceptional may be a game changer – it stands out, it’s inventive, it’s on top of and on the far side of expectations. Tell the inquirer a story concerning however you were exceptional.

89.Our implementation consultants here at Kofax typically face conflicts with our customers whereas onsite throughout implementations. What social skills does one use to handle conflicts with clients?

Ans:

In the code implementation method for giant customers of Kofax, you may be operating with high level managers and key call manufacturers onsite and a lot of typically than not, problems will arise. In your role because of the implementation authority, these problems return on to you and your inquirer is trying to listen to however you may handle these problems to take care of each a good relationship with the client and honor to the Kofax. In your answer, specialize in finding solutions to problems that profit each party and observe the necessary communication skills that you just possess might} build this doable in any state of affairs that you just may face.

90.How does one keep organized and not off course once functioning on multiple comes or duties at constant time?

Ans:

In this role with Kofax, you may possibly be expected to manage multiple comes at a constant time. Your ability to arrange, manage deadlines and handle high wants things that return au fait on an everyday basis are essential to your success during this role and your inquirer is trying to listen to however you intend for fulfillment . Whether or not you utilize an electronic tool or a written list, there are not any right or wrong answers as long as you’ll prove in your answer that this methodology works out nice for you.

91.In a technical support role here at Kofax, we tend to expect that you just would be ready to bring nice client service skills to the role. Describe your client service philosophy within the support that you just would supply.

Ans:

While your inquirer is ready to get nice insight into your technical experience throughout your inquiry, this one question can permit you the chance to explain however you may bring solid social skills to the role. Your interviewer is aware that customers can have confidence in you to supply fast and wise support for his or her wants, however the expectation to try to do that in an exceedingly pleasing manner is of utmost importance. speak from a high level concerning your feelings on why providing nice service is vital and provide associate examples or 2 of how you just have done that within the past.

92.What does one fathom from our merchandise and the way does one suppose you’ll be ready to handle a support role close to them?

Ans:

This question permits your inquirer to realize insight into each of your interests during this position and also the skills that you just are ready to arouse the table. to point out your interest, make certain to try to do the maximum amount analysis on Kofax as doable and acquire to understand their merchandise. making certain that you just understand the duty description from front to back is vital yet. Then however you {are feeling|you’re feeling} that your skills can apply to operating with finished users that are contacting about the code.

93.Where’s info information really stored? Is there the simplest way to visualize the files that are stored?

Ans:

Database information is typically kept within the pc hard-disk and you’ll manage the info by the info program like MySQL and phpmyAdmin. The files may be seen however info files stay in binary format thus it may be opened and browsed however, you’ve got to place additional effort to grasp it. SQL is given for the aim of interacting with the info and browse the info and retrieve the knowledge out of it.

94.Explain KOFAX Capture.

Ans:

Capture simplifies labor intensive information extraction from numerous sources of documents like email, fax, scanner, MFP, Mobile, will increase the accuracy of knowledge, will classification and identifies the kind of documents, prepare them into selected folders, will convert the documents from one format to a different and conjointly will export of enriched information to enterprise databases through an outlined advancement so saving scores of bucks to the significant processing industries like Banking,Healthcare, Government and alternative domains.

95.What are workflows in Kofax Capture?

Ans:

An advancement in Kofax Capture is outlined by batch categories that are at the highest of the hierarchy. A batch category uses queues like scan, Recognition servers, validation etc to outline an advancement, typically an advancement begins with scan and finishes with Export. Steps among an advancement are configurable victimization Kofax Capture queues, custom modules, add-ins like Kofax Transformation and can also be swollen through extensions like Kofax Capture Network Server, Front workplace server etc.

96.What is Virtual Rescan (VRS) in Kofax Capture?

Ans:

VRS offers superior image capture with highest quality and cleanup throughout the scan time.Examples scanning of checks.

Are you looking training with Right Jobs?

Contact Us

Popular Courses