Sap pm interview questions and answers LEARNOVITA

[FREQUENTLY ASK] SAP PM Interview Questions and Answers

Last updated on 23rd Sep 2022, Blog, Interview Question

About author

Sanjay (Sr Big Data DevOps Engineer )

Highly Expertise in Respective Industry Domain with 7+ Years of Experience Also, He is a Technical Blog Writer for Past 4 Years to Renders A Kind Of Informative Knowledge for JOB Seeker

(5.0) | 13265 Ratings 1556

1.What is the master information in SAP PM?

Ans:

Master information in SAP PM Module :

  • Equipment.
  • Functional Location.
  • Class.
  • Characteristics.
  • Maintenance set up.
  • Task List – instrumentality Task List, practical Location Task List, General Task List.
  • Catalog.
  • Construction kind (Material BoM).
  • Equipment Bill of fabric.
  • Functional Location Bill of fabric.
  • Main Work Center.
  • Measuring Points.
  • Counters.
  • Permits.

2.What is the purpose of the Technical ID field in instrumentality master data?

Ans:

Technical id field ought to have the technical id of the kit in keeping with engineering drawing. For example: there’s associate degree instrumentality 10002745, currently the operations and maintenance department cannot verify this id in engineering drawing. Therefore, there ought to be some field in master information wherever we are able to maintain technical id.

3.What is the purpose of construction kind in instrumentality master?

Ans:

Construction in SAP PM contains a terribly fascinating and vital role to play. repeatedly doing maintenance activities, maintenance technicians desire material for general usage like Cotton waste, lubricant, brush, am Bree paper, PVC tape, Teflon tape, packing tape etc. These materials square measure utilized in all maintenance activities oftentimes. These don’t seem to be spare elements of a specific machine. Material of general usage ought to be pronto obtainable at the time of maintenance.

4.Is it potential to vary the instrumentality class once created?

Ans:

Yes, it’s potential to vary the instrumentality class of associate degree instrumentality. Please head to t code IE02, then head to the high menu bar and click on Edit and so click on the amendment class.

5.Where will the value of the CAPEX order be settled?

Ans:

CAPEX orders square measure settled on WBS parts.

6.What is t code to make a catalog code and code group?

Ans:

QS41

7.What is the object info key in SAP PM?

Ans:

Object info secret’s a special info window that pops up whereas making maintenance notification. It contains a short historical info concerning the technical object.

8.How many ways in which you’ll be able to produce a maintenance order in SAP?

Ans:

There square measure half dozen ways in which to make a maintenance order in SAP PM Module:

T code IW31: you’ll be able to produce a maintenance order victimization t code IW31. This can be the most typical methodology to make a maintenance order.

From Maintenance Notification: you’ll be able to produce a maintenance order through a notification. There’s a separate button offered with white sheet.

T code IW34: you’ll be able to produce maintenance order with respect to a notification victimization t code IW34. I request you to run this t code in SAP and check up on the initial screen. typically the user doesn’t use this except for interview purposes you ought to understand it.

T code IW81: you’ll be able to produce restoration order victimization this t code. No alternative order is created for victimization of this t code.

Scheduling of Maintenance Plan: once you schedule a maintenance victimization IP10 or IP30 t code system triggers a maintenance order as per the schedule. Here maintenance order is triggered mechanically.

T code IW28: IW28 displays a list of notifications in amendment mode. At the highest application tool bar there’s an associate degree choice to produce maintenance orders. you’ll need to choose the notification and click on the produce order white sheet. This can send you to the IW34 screen.

9.Suppose I actually have 2 counters during a multiple counter set up. One is a thousand kms and another is 2000 running hours. If i need to trigger a maintenance order once each criteria square measure full fill or if anybody of the standards full fills. Do I want to create associate degree sweetening in the system or there’s associate degree SAP normal setting to attain this?

Ans:

There is an associate degree normal facility in Multiple counters set up wherever we are able to assign 2 counters and place the condition whether or not we wish each condition to satisfy or anybody condition to satisfy to trigger the upkeep order. to ascertain this facility you have got to run t code IP43. Then enter desired info and head to tab “Maintenance set up programming Parameters“. Below this tab there’s a box with title “Operation Type“, here we’ve 2 radio buttons ‘AND’ & ‘OR’.

10.Why will settlement of a maintenance order be important?

Ans:

Settlement of a maintenance order is very important as a result of if we are going to not settle {the value|the value|the price} on a sound receiver like cost center, internal order, WBS component etc then value can stay on the upkeep order and not mirror in management news. Management news is very important for gain analysis.

11.What is the structure indicator?

Ans:

Structure indicator specifies the overall structure of the practical location label. It contains an edit mask that decides the format or syntax of label and hierarchy levels.

12.Is it doable to assign a user standing to the operation and sub operation of a maintenance order?

Ans:

It is doable to assign user standing to the operation of a maintenance order however to not sub-operation.

13.What is the decision horizon?

Ans:

Call horizon could be a planning parameter. it’s allotted in the maintenance arrange header. It decides the upkeep order decision date. If the upkeep cycle is one hundred days and the decision horizon is 100% then maintenance orders are triggered on a census day. If the decision horizon is eightieth then maintenance orders are triggered on the eightieth day.

14.Is it doable to own a Horizon unit in Days also?

Ans:

Yes, we will have a decision horizon in Days conjointly. actually we will have it in operating days. so we will decide the upkeep order ahead as per the quantity of days mentioned in the decision horizon. we’ll have to be compelled to activate a business to perform LOG_EAM_SIMPLICITY. Take facilitation from the basis to activate this business.

15.What Is the Employment Of Item Variety In Maintenance Order?

Ans:

Item variety refers to the quantity (not material number) to spot the fabric element that’s to be used for associate degree operation within the maintenance order.It is typically given in increments of 0010.It is the primary field within the elements tab of a maintenance order.

16.What is the renovation Order? justify the entire Cycle?

Ans:

Refurbishment order is employed for up gradation of broken /defective spare elements and area units separate as condition based mostly . eg C1, C2 and C3.

CYCLE:Create renovation order- withdrawal of spare elements from store- renovation execution- order completion confirmation- refurbished elements back to store- merchandise receipt for returning.

17.What area unit The Common Pm?

Ans:

What concerns category & characteristics is it conjointly a similar issue counter triggers order once a specific price set comes ,so is it doable to trigger it on alphabet rather than digit reference for any form of tally . i.e. Is it doable to count the alphabet rather than digits?When I search that t code on sap forum it’ll show for sub order .So once & why we have a tendency to produce sub order.What is significance of T code iw36.In IMG settings, Maintain the worth class for Internal labor value, and allotted to understand value parts cluster.

18.How To Add The Counter arrange And Strategy arrange in an exceedingly Single Maintenance Plan?

Ans:

Multiple counter arrangements and strategy arrangements can’t be another alone. If you add a counter arrangement with a method, counter arrangements are taken into thought ,strategy won’t be thought of.

19.How will we have a tendency to Assign measurement Points To a method arranged Like mechanical device Running Hrs?

Ans:

Go to the modification instrumentation group action , then extra, then add or replace counters. then choose the required counter by F4 facilitate. You can’t directly add counters or measurement pts to a maintenance arrange.U will do that for instrumentation , Sunshine State and PRT solely.

20.What Is A Milestone Confirmation?

Ans:

The milestone confirmation could be a special variety of confirmation, within which the confirmation of 1 operation causes different operations or sub operations to be mechanically confirmed at a similar time. Milestones area unit operations that have the corresponding indicator within the command key.Operations are often outlined as milestone operations in their management keys. If a milestone operation is confirmed, then previous operations area unit mechanically confirmed.

21.What Is the Work Center Category?

Ans:

Basically work center class decides the capability (means ability to try to to work). The class defines the activity kind for cost accounting and planning the classes. In the main we have a tendency to come back ac-cross within the production area unit labor and machine. Thus, to outline labor value, machine value and setup value we have a tendency to outline work center class to make work center and that we enter defaults in that. For a amount of your time if there are not any a lot of changes we have a tendency to typically like assembly line, and if there area unit a lot of changes within the production we have a tendency to like activity kind for individual order that we have a tendency to decision purchase order. By this you’ll be able to perceive cat kind 001 for machine and cat kind for labor.

22.How To Schedule Counter Base Maintenance Plant For weight unit In station that require 800 hr Per Month Mains This Steps I Followed.I Have Created Meas noble metal With Counter (ik01) Created Meas Document Ik11 Then Schedule via Ip10.but Not obtaining Due Order List In Ip24.

Ans:

First of all, you can’t get 800 hrs per month.For counter based… It’ll be scheduled in 2 days… like.. days and hours… however.. if u schedule in IP10..it will take the annual reading and schedule the dates.. So.. if the running hrs didn’t reach, however the date reached… thus.. it’ll open an order.Give the annual reading consistent with the running hours of the weight unit.. then u can get.

23.How To Set The Deletion Flag To Useful Location And conjointly need to grasp the way to Hide The Flagged useful Location?

Ans:

You can use group action code IL02 to alter useful location, highlight the several useful location and move to edit at the highest toolbar, their you choose functions modification and their you’ll be able to click delete, to line a flag delete.You cannot hide this useful location once you show IH01 , the useful location hierarchy is displayed however once you click it , the screen seems showing the useful location is formed with flag for deletion.

24.What Is Meant By Single Cycle Arrange ?How Does It Work?

Ans:

Single cycle arrangement could also be performance-based or time-based however here it is not needed to take care of strategy.By coming into main. class we’ll produce. arrange for specific objects by mistreatment t-code IP41.

25.What is an Edit mask?

Ans:

Edit Mask could be a part of the structure indicator. It defines the format of purposeful location labels. Edit Mask decides the sort of characters allowed in purposeful location label.For ex:-

  • A ⇒ Alphabet
  • N ⇒ Number
  • X ⇒ alphanumerical
  • S ⇒ Special Characters

26.What does one perceive by the term “SAP Plant Maintenance”?

Ans:

The SAP Plant Maintenance application feature permits the corporation with a mechanism for all maintenance tasks to be undertaken out already. Each maintenance function of a unit is connected, and thus, this framework is deeply tangled with alternative modules – Production designing, internal control, and Sales and Delivery (SD).

27.Can you make a case for Breakdown Maintenance?

Ans:

In SAP PM, there’s a breakdown in a number of the instrumentation that demands a reaction from the Repair service. The procedure for resolving this state is understood as Breakdown Maintenance.

28.Explain the usage of CATS.

Ans:

CATS is nothing but a Cross-Application Timesheet feature, that could be a technique accustomed to monitor time and activities in Plant Maintenance. employees ought to register their knowledge and thereby minimize the executive employment.

29.The contract is appointed to that piece of equipment?

Ans:

The instrumentation leader determines the fabric for the instrumentation. This mechanism isn’t anticipated to manage instrumentation noninheritable from suppliers, wherever utility is obtainable rather than the operation.

30.Can you make a case for instrumentation Master?

Ans:

The instrumentation Master refers to at least one of the master knowledge parts inside the Operations & Maintenance atmosphere, i.e., the SAP plant’s repair module.

31.List out the functions of the instrumentation master.

Ans:

In the SAP methodology, you’ll handle specific data from a maintenance context.You may undertake freelance maintenance tasks in every mechanical object on the framework. you will utilize this to stay a group of all operational activities done on a technological element. If you want to check the article knowledge for AN extended period, you may use a similar instrumentation master record.

32.What area unit the varied Maintenance designing varieties which will be incorporated in AN organization?

Ans:

Maintenance designing ought to be arranged as per the framework of the organization. You acknowledge the activities beneath maintenance designing in keeping with the system and also the technical structures you’ve got specific. Its kind is:

  • Centralized Maintenance designing.
  • Decentralize Maintenance designing.
  • Partially Centralized Maintenance designing.

33.If there was a wrong master knowledge entry for instrumentation, however would you resolve it?

Ans:

To make corrections to the master log of equipment-There could be a chance that knowledge has been manipulated, or that you just entered info incorrectly, which you’ve got to amend the master record.

34.Workplace safety depends on those factors, in keeping with you?

Ans:

  • Technical pointers for the program.
  • Company of the upkeep Division Task class.
  • Employee experience and performance.

35.The class of accessible location is set by those functions?

Ans:

Change records, standing records, capital, material identification component, partner recognition, determinant purpose level.

36.Distinguish between instrumentation being charged and not charged for service.

Ans:

Explore instrumentation blends. types of cluster and services to accomplish the meant goals.

37.What are price Centers and value parts in SAP PM?

Ans:

If the price of maintenance is of even the slightest interest, price centers and value parts should be outlined from the CO (Controlling) module. prices incurred by work orders are also settled to price centers. price centers {are also|also area unit|are} accustomed to confirm the speed at which individuals are charged to figure orders.

38.What are Bills of Material?

Ans:

Before bills of fabric will be outlined for any module, the materials that compose the bill of materials should 1st be outlined, usually from the metric linear unit (Materials Management) module. Work with those accountable for the upkeep of fabric records to outline materials needed for BOM use.

39.Explain concerning Work Centers.

Ans:

Plant Maintenance Work Centers area unit supported a similar practicality as Production designing Work Centers within the R/3 system. That is, AN entity with a finite capability for work will be outlined as a piece Center, whether or not it’s an individual or a machine.

40.What are Plants?

Ans:

One or a lot of plants applicable for a company’s operations should be outlined. Within the Plant Maintenance module, these plants are usually stated as Maintenance Plants. it’s best to figure with those configuring alternative modules to see what plants should be outlined in R/3.

41.How to make a case for designing Plants in SAP PM?

Ans:

In the Plant Maintenance module, these plants may additionally be stated as Maintenance designing Plants. designing Plants area unit “chosen” from the list of Plants outlined antecedently as a plant wherever maintenance designing is dole out. If maintenance designing, together with materials designing, is performed at each plant, then each plant can even be outlined as a designing Plant.

42.Assignment of coming up with Plants –what does it mean?

Ans:

Once the plants and designing plants are outlined, the assignment of maintenance plants to designing plants should be done. Beside every maintenance plant listed within the configuration step within the IMG, the suitable designing plant is entered or chosen.

43.How to assign the Internal range Range?

Ans:

An internal range is numeric solely, characters aren’t allowable, ranging from a selected range and ending at a selected range. Internal numbers, when used, are an area unit appointed to AN item mechanically by the system. ensuring obtainable range is often used and no choice of numbers is feasible by the system users.

44.What is External range vary?

Ans:

An external range is numeric, alphabetic,and alphanumeric, and should contain sure special characters (consult the SAP documentation). this will be helpful in cases wherever specific values got to be assigned to things.

45.What are Permits?

Ans:

Within the Implementation Guide, solely allow classes and allow teams square measure outlined. The particular allow definitions themselves square measure outlined as master information, outside of the IMG, to additionally simply accommodate definitions and changes. One or additional permits is related to AN object like a useful location or a chunk of kit.

46.How to outline allowed classes?

Ans:

An allow class is solely a logical grouping of permits. For instance, permits associated with safety might belong to the allowed class “Safety.”

47.How to outline allow teams?

Ans:

Defining allow teams permits the employment of the system for permits. If permits aren’t to be classified any more than grouping them into classes within the previous configuration step, this step needn’t be performed.

48.Explain concerning warrant Counters.

Ans:

A characteristic could also be equipped here to supply a warranty-related counter. The characteristics should have already been outlined within the system. The counter could also be accustomed to represent, for instance, in operation hours. Another counter could also be accustomed to represent, for instance, time. The counters is checked whenever that a chunk instrumentality|of kit|of apparatus} breaks down so as to work out whether or not the equipment remains among its warrant amount.

49.How to outline Partners?

Ans:

A partner, from a Plant Maintenance perspective, could be a person or different entity that has something to try and do with a piece order (or different object), for instance. Work order-related partners embody, however aren’t restricted to, writer, department accountable,vendor, and so on.

50.What are useful Locations in SAP PM?

Ans:

A useful location is accustomed to organize instrumentality or different useful locations into logical teams sometimes supported to perform and/or geographic location.

51.What are measurement Points?

Ans:

A measurement purpose, merely explicit , defines an area on a chunk of kit at which some style of measuring is taken. The measuring could also be pressure, cycles, miles, or one among several different kinds of measurements. measurement points may additionally be outlined for useful locations, if acceptable.

52.Define expendable varieties.

Ans:

Fleet instrumentality might consume sure materials, like fuel (petrol), grease, and engine oil. Those consumables could also be outlined here.

53.How to outline Usage varieties for Fleet Objects?

Ans:

The purpose of fleet objects could also be outlined here. AN example of a usage for a fleet object may be “Company Business solely.” outline Engine varieties for Fleet Objects Engine varieties, like fuel, diesel, electric, etc. could also be outlined here.

54.Define Object varieties.

Ans:

Additional classes relevant to object linking could also be outlined here.

55.Which Work Center class is employed for a plant maintenance work center?

Ans:

It is “0005”.

56.Which t code is employed to make the renovation process?

Ans:

IW31 and IW81. This query is asked and the questioner expects you to answer each t code.

57.Which instrumentality class is employed to represent Laboratory equipment?

Ans:

Equipment class ‘Q‘.

58.Where does one assign activity kinds in master data?

Ans:

We assign Activity kinds in the Main Work Center. From the main work center it mechanically copies to maintenance order.

59.What is t code for point in time monitoring?

Ans:

IP30

60.Is it potential to schedule a personal plan? What’s the t code?

Ans:

Yes, it’s possible to schedule a personal arrangement. you’ll use t code IP10 to try and do this.

61.Which movement kind is employed to post product movement against reservation triggered from maintenance order? Is there potential to vary it?

Ans:

Movement kind 261 is employed to post products against reservations triggered from maintenance orders. Yes, it’s possible to make a custom movement however it’s not advised to try and do that.

62.What is the t code produce|to make|to form} Activity type? United Nations agency create activity type?

Ans:

KP26 is the t code to make Activity kind. Usually the CO advisor creates the activity. However, the plant maintenance advisor ought to additionally grasp the method to make the activity kind.

63.What are the standards to vary the instrumentality category?

Ans:

Their square measures four vital criteria to vary instrumentality class. The 1st one is that each class should have the same reference class.

64.Which material kind is employed for maintenance spare parts?

Ans:

For spare elements (Stockable) material kind is ERSA and for non stock things material kind is NLAG.

65.Why the manufacturing field is vital in instrumentality master and useful location master?

Ans:

“Manufacturer” is employed in reports like MCI2, IE05, IH06. By mistreating these reports we will analyze that Manufacturer machinery is undergoing maintenance most. we will additionally analyze that Manufacturer machinery is taking most efforts and price of maintenance. Therefore, business will take vital selections whereas creating future purchase of plant machinery from that manufacturer.

66.What square measures numerous potential settlement receivers in a very maintenance order?

Ans:

For the upkeep there square measure range of settlement (or cost) receivers however solely few square measure relevant in sensible situations.

67.What is SAP Plant Maintenance?

Ans:

SAP Plant Maintenance application part provides the organization with a tool for all maintenance activities to be performed. All the activities that square measure performed beneath maintenance square measure interconnected and thus this module is closely integrated with different modules- Production coming up with Material Management, and Sales and Distribution (SD).

68.What are the key responsibilities in SAP Plant Maintenance?

Ans:

You perform the subsequent activities underneath Plant Maintenance − review review is finished to examine the particular condition of a technical system. Preventive Maintenance Preventive maintenance is employed to take care of the high convenience of the technical system. It includes maintenance designing and works programming activities for technical objects. The repair involves all measures which will be performed to revive the perfect condition. The repair method is performed at several designing stages- like work programming, resource designing, and initial cost accounting, etc. and you’ll respond in real time w.r.t to a harm event inflicting production closure. you’ll produce needed Purchase requisition, processed work orders to scale back the time period.

69.What is instrumentality Master Record?

Ans:

Equipment is understood as a private object within the system that’s maintained severally. instrumentality is put in totally different purposeful locations. you’ll produce individual instrumentality in a corporation supporting the Object-based structure of a technical system.

70.What is Breakdown Maintenance?

Ans:

In SAP PM, once there’s a malfunction happens for any of the instrumentality which needs a response from the upkeep team. The method of correcting this example is understood as Breakdown maintenance.

71.What is the renovation process?

Ans:

Refurbishment is outlined as a method to repair spare elements and to come back the spare elements to the warehouse or to the instrumentality. you’ll outline a renovation order as a Maintenance order by that you’ll execute the method of refurbishing broken instrumentality and to perform this you wish material and Serial # combination.

72.What is the employment of CATS?

Ans:

Cross-Application Timesheet element may be a tool used for recording time and tasks in Plant Maintenance. staff will record their own information and then ease the executive employment.

73.What are the activities of associate degree SAP PM?

Ans:

The SAP PM consists of the subsequent activities like preventive lives to take care of and measure the perfect scenario of a technical system, to determine and live the particular condition of a technical system, repairs to revive and measures the perfect scenario of the technical system and different steps that require to be taken victimization the upkeep organization. The SAP PM is closely combined with different programs like production, dominant, Sales and Distribution, personnel management, and material management. The info is unbroken current perpetually and also the processes that are necessary for client Service and Plant Maintenance have triggered consequently in different fields contemplate the instance, a sale requisition for non-stock material within the getting space or materials management.

74.What is the employment of the sphere “Standing order”?

Ans:

The Standing orders are wont to perform current maintenance jobs and facilitate to settle them at the tip of the month rather than making a recent PM order anytime. you’ll attach sub-orders to the parliamentary procedures by victimization order hierarchies and may settle them to the parliamentary procedure to bring you a lot of precise recording of main t prices at the extent of sub-order and also the budget observance at the extent of the standing order.

75.What is the employment of item numbers within the maintenance order?

Ans:

The item range is the range that’s wont to determine the fabric element to perform operations within the maintenance order. within the parts tab of a maintenance order, it’s the primary field and it’s usually outlined in increments of 0010.

76.Where may be a contract allotted to a bit of equipment?

Ans:

The contract is allotted to a fabric. within the instrumentality master, the fabric is allotted to the instrumentality. This practicality isn’t selected for managing instrumentality that’s bought from vendors, wherever we tend to be, rather than providing services.

77. What’s a multiple counter maintenance plan?

Ans:

A multiple counter arrangement is created while not a maintenance strategy and is employed for performance-based maintenance. Within the multiple counter arrangement, you produce maintenance cycles and assign counters of apparatus or purposeful locations with totally different dimensions to them.

78.Is the purposeful location structure indicator distinctive across the system?

Ans:

Across shoppers however not systems.

79.What steps should be outlined in customizing for different labeling?

Ans:

Activate different labeling and indicators for the first label. produce a brand new structure indicator, outline the labeling system.

80.What level of purposeful locations ought to be modified for different labeling?

Ans:

Second level purposeful locations are to be modified, in ever-changing master records extras>alternative labels>overview, amendment label ‘internal view’ select structure indicator, and press refresh.

81.For associate degree instrumentality master record what fields got to be stuffed in?

Ans:

Depends upon the instrumentality. Normally, the fields that wont to maintain in associate degree instrumentality master are:

Equipment class, Constr.type (serialized), designing Plant, Work center, Plant, Maintenance plant, Location. you’ll attach instrumentality to a different victimization the superior instrumentality filed.

82.Can a service order be generated mechanically while not running IP30 if we’ve a regular maintenance plan?

Ans:

Yes, you’ll get a service order (PM Order) against this plant maintenance order with the key as PM03 you’ll get PR from PR. you’ll get service order once more here metric linear unit integration if the automobile PO idea is used then automobile PO (service order) gets generated.

83.Explain the combination points between PM and MM/FICO throughout the PM configuration.

Ans:

Below is a few integration aspects: Integration with MM:

  • Material master record for Batch Managed material as instrumentality.
  • Reservations and product Issue for Maintenance Order.
  • Material valuation class/types for renovation materials as instrumentality.
  • Triggering PR from Maintenance Order.

84.How to assemble the combination of PP and PM, wherever it’s being tired SPRO, what area unit the pre-requisite, and what area unit the steps?

Ans:

In SPRO – underneath Maintenance and repair order —> general information —-> “Create System Conditions or in operation Conditions” –> check the box for PM Reservation:

  • In the instrumentation Master.
  • Under the situation tab, mention the PP work center and.
  • In the Order Header information.
  • Give the system condition as “0” that is M/C not operational.

85. However does one outline equipment/material loaned/leased to a customer?

Ans:

You wish to outline the sales space (sales org/dist channel/division) for instrumentation with the instrumentation class being one that the instrumentation reference class is ‘Customer Equipment’.

86.Where to urge the table that has the user standing with Notification range. (not the system status)?

Ans:

  • From the table, QMEL OBJNR(object number) victimizes the QMNUM( notification number).
  • Using this OBJNR gets STSMA( standing Profile) from table JSTO.
  • You may/ might not get multiple objects standing for associate Object range.
  • The system standing range can begin from E. User standing range can begin from the American state.
  • To get the text of the standing, use the standing range (STAT) and STSMA to urge the standing text from table TJ30T.

87.What is the menu path for displaying the structure of a purposeful location in list type and as a graphic?

Ans:

plant maintenance>technical objects>functional location>structure show.Give 5 samples of purposeful location structures.Chemical method, Energy (power station), Property Management, Transport, Steelworks, mechanical system.

88. Justify the SAP PM Library?

Ans:

Are you looking training with Right Jobs?

Contact Us

Popular Courses