Oracle iexpense LEARNOVITA

40+ REAL-TIME Oracle iExpense Interview Questions and Answers

Last updated on 03rd Aug 2022, Blog, Interview Question

About author

Sanjay (Sr Big Data DevOps Engineer )

Highly Expertise in Respective Industry Domain with 7+ Years of Experience Also, He is a Technical Blog Writer for Past 4 Years to Renders A Kind Of Informative Knowledge for JOB Seeker

(5.0) | 13265 Ratings 1473

1. What is an iExpense Oracle?

Ans:

iExpense is an Oracle module used to a report and seek reimbursement of expenses paid by an employees. This powerful application empowers companies to capture a data at various stages of expense reimbursement, a few of them include — during a submitting expenses, accessing and generating reports.

2. How to add receipt in iExpense?

Ans:

Attach required receipts by clicking a Add button in an attachment section. Browse in a scan(s) and select Apply. Review a report to ensure all expenses are listed. Select Submit.

3. How do classify an Internet expenses?

Ans:

Internet services that are simply supporting a services for business, and not mandatory for an efficient operations, are considered to be a office expenses.

4. Is there any kind of an iExpense main table which is present in a R 12?

Ans:

  • AP_EXPENSE_REPORTS_ALL
  • AP_EXPENSE_REPORTS_HEADERS_ALL
  • AP_EXPENSE_REPORTS_LINES_ALL
  • AP_EXPENSE_REPORTS_PARAMS_ALL

5. How does expense work with the concurrence?

Ans:

Expense It is a service that makes it possible for an employees to take pics of receipts and send them directly to a Concur Expense — all within the SAP Concur a mobile app. By automatically creating, categorizing, and itemizing expense entries on a go, can: … Spend far less time filing out on an expense reports.

6. What does an expense location mean?

Ans:

Location Costs: Is a factor in the formula intended to be applied to those an extra costs which individual bands may incur by a virtue of their location and means of access and are applied on a basis of a comparative cost index to those items particularly susceptible to the differences in freight, travel and an utility costs.

7. What is a RAW datatype in Oracle?

Ans:

The RAW datatype in a Oracle is used to store a variable-length binary data or byte string values. The maximum size for the raw in a given table in a 32767 bytes.

8. Explain the relationship among the database, tablespace and data file?

Ans:

An Oracle database possesses a one or more logical storage units called the tablespaces. Every tablespace in Oracle database consists of one or more files called a datafiles. These tablespaces collectively store an entire data of databases. Talking about a data files, these are the physical structure that confirms with an operating system as to which an Oracle program is running.

9. What are 4 types of expenses?

Ans:

  • Variable expenses: Expenses that vary from a month to month.
  • Fixed expenses: Expenses that a remain same from a month to month.
  • An Intermittent expenses.
  • A Discretionary (non-essential) expenses.

10. What are various Oracle database objects?

Ans:

Tables: This is a set of an elements organized in vertical and horizontal manner.

Tablespaces: It is the logical storage unit in an Oracle.

Views: Views are virtual table derived from a one or more tables.

Indexes: This is performance tuning method to process a records.

Synonyms: It is the name for tables.

11. Can deduct a Internet bill on taxes?

Ans:

Since an Internet connection is technically a necessity if work at a home, and can deduct a some or even all of the expense when it comes time for the taxes. enter the deductible expense as part of home office expenses. An Internet expenses are only deductible if use them specifically for work for purposes.

12. Can deduct a home Internet as a business expense?

Ans:

Internet Fees if have a website or use an internet to do business, some or all of the Internet costs may be deductible bele. If family also use the internet for a non-business purposes, and can only deduct a percentage of a costs as time used by businesses.

13. Can use concur for a personal use?

Ans:

Yes. Concur is available for a personal travel. Email itineraries are sent to a traveler and designated travel arranger.

14. How do upload a expenses to concur?

Ans:

One way is to click an Expense from the top menu and locate a Available Receipts area at the bottom of page. Click the +Upload New Receipt box, then click a Browse link. Locate and select the image that would like to upload and click Open.

15. What is a purpose of an expense?

Ans:

An expense is the cost of operations that company incurs to a generate revenue. Businesses can write a off tax-deductible expenses on their income tax returns, provided that they are meet the IRS’ guidelines. Accountants record an expenses through one of two accounting methods: cash basis or an accrual basis.

16. Diff between the ap_invoice_all and ap_invoice?

Ans:

    Ap_invoice_allAp_jnvoice
    The _all tables are shareable in a multi organization environment. It contains an ORG_ID field.

17. How do make an expense spreadsheet?

Ans:

  • Choose a template or an expense-tracking software.
  • Edit a columns and categories as needed.
  • Add an itemized expenses with costs.
  • Add up a total.
  • Attach or save a corresponding receipts.
  • Print or email report.

18. How do treat expenses in an accounting?

Ans:

  • Debit to expense, credit to a cash. Reflects the cash payment.
  • Debit to an expense, credit to accounts payable. Reflects purchase made on credit.
  • Debit to expense, credit to an asset account.
  • Debit to expense, credit to the other liabilities account.

19. What are the examples of expenses?

Ans:

  • Types of expenses
  • Cost of goods sold for an ordinary business operations.
  • Wages, salaries, commissions, a other labor (i.e. per-piece contracts)
  • Repairs and maintenance.
  • Rent.
  • Utilities (i.e. heat, A/C, lighting, water, telephone)
  • Insurance rates.
  • Payable interest.
  • Bank charges/fees.

20. Explain about ANALYZE command in Oracle?

Ans:

  • Analyze command is used to the identify migrated and chained rows of a table or a cluster.
  • It is used to validate a structure of an object.
  • This helps in collecting a statistics about the object used by a user and are then stored on to a data dictionary.
  • It also helps in deleting a statistics that are used by an object from data dictionary.

21. What are 3 types of an expenses?

Ans:

There are 3 major types of expenses of all pay: fixed, variable, and periodic.

22. How do calculate the expenses?

Ans:

Subtract a net income or net loss from a total revenue to calculate total expenses. Treat a net loss as the negative number in a calculation. Concluding an example, subtract $100,000 from $500,000 to get $400,000 in a total expenses.

23. Diffrence between the functions and procedures?

Ans:

    ProceduresFunctions
    Procedure is called as a pl/sql statement. Function is called as expression and it can be called from the SELECT statement.

24. Can deduct a cell phone on a taxes?

Ans:

Cellphone as the small business deduction:

If yself-employed and use a cellphone for business, and can claim the business use of a phone as a tax deduction. If 30 percent of a time on the phone is spent on a business, and could legitimately deduct a 30 percent of a phone bill.

25. How Much Internet Can Write off?

Ans:

In order to deduct an Internet expenses as an employee, and must file a Form 2106, Employee-Related Expenses. The IRS limits the deduction to that amount an exceeding 2 percent of an adjusted gross income. Thus, if earn a $50,000, can only deduct an expenses that exceed $1,000.

26. What are four walls?

Ans:

The four walls is a film production system whereby film production company rents the sound stage and associated space but then separately contracts for an additional facilities and hires a freelance staff.

27. Is salary an expense?

Ans:

Salaries expense is a fixed pay earned by employees. The expense represents a cost of non-hourly labor for the business. It is frequently subdivided into a salaries expense account for an individual departments, like :Salaries expense – human resources department.

28. How do categorize an expenses?

Ans:

There are three major types of a financial expenses: Fixed, Variable, and Periodic. Fixed expenses are expenses that don’t change for along periods of time, like office rent or vehicle lease payments for staff. Variable expenses change from a month to month, like utilities or meals and entertainment.

29. What is an Oracle used for?

Ans:

Oracle makes a software, called database management systems (DBMS), to create and manage databases. RDBMS is a relational database management system. Oracle Database (aka Oracle RDBMS) is a collection of a data organized by type with the relationships being maintained between the various types.

30. RAW datatype in a Oracle?

Ans:

The RAW datatype in an Oracle is used to save variable-length binary data or byte string values. The maximum size for the raw in a given table is 32767 bytes.

31. Is Oracle SQL database?

Ans:

Both the Oracle and SQL Server, both are relational database management systems or a RDBMS.Oracle uses PL/SQL.

32. What does a Oracle explain?

Ans:

Oracle is a fully scalable relational database architecture and is often used by a global enterprises which manage and process data across wide and local area networks. The Oracle database has its own network component to allow the communications across networks.

33. What does Oracle do as company?

Ans:

The company sells a database software and technology, cloud engineered systems, and enterprise software products—particularly its own brands of a database management systems. In 2020, Oracle was a second-largest software company in a world by revenue and market capitalization.

34. What is a SQL used for?

Ans:

SQL is used to communicate with the database. According to ANSI (American National Standards Institute), it is a standard language for relational database management systems. SQL statements are used to perform a tasks such as update data on the database, or retrieve data from database.

35. Which one is a better: SQL or Oracle?

Ans:

SQL server is a lot simpler to work with need dedicated DBAs to administer Oracle, but pretty much any bozo can keep a SQL server running. Oracle has better, more predictable and more well-documented a concurrency model. Oracle’s documentation is a superior in most ways.

36. What are 3 types of database?

Ans:

  • NoSQL databases.
  • Cloud databases.
  • Columnar databases.

37. Is Oracle a server?

Ans:

The Oracle Server is the relational database management system that provides a open, comprehensive, and integrated approach to information management. An Oracle Server consists of Oracle database and an Oracle instance. The following sections explain the relationship between a database and the instance.

38. What is an Oracle and how does it work?

Ans:

An Oracle database uses a memory structures and processes to manage and access a database. All memory structures exist in main memory of the computers that constitute a database system. Processes are jobs that work in a memory of these computers. … Many users are concurrently accessing the single database.

39. What type of a database is Oracle?

Ans:

RDBMS Oracle Database is RDBMS. An RDBMS that implements an object-oriented features like user-defined types, inheritance, and polymorphism is called object-relational database management system (ORDBMS).

40.Explain a Temporal data types in Oracle?

Ans:

Date Data Type: Different formats of a Dates.

TimeStamp Data Type: Has various formats of a Time Stamp.

Interval Data Type: Interval between the dates and time.

41. What are advantages of Oracle?

Ans:

  • Portability.
  • Market Presence.
  • Version Changes.
  • Backup and Recovery.
  • Performance.
  • Cursor Support.
  • SQL Dialect.
  • Multiple Database Support.

42. Is a Zoom owned by Oracle?

Ans:

Oracle announced today that it has an acquired Zoom as a major customer. The Oracle Cloud is now being used by a Zoom as their infrastructure provider, which should ensure that a people can have a smooth video conference of 24 hours a day.

43. Is Oracle good company?

Ans:

Oracle has over a 10,000 employees in 175 countries and is ranked slightly higher on a Forbes’ 2019 “Best Companies to Work For” list at 27th overall. However, according to the Glassdoor, Oracle employees gave Oracle 3.9 out of a 5 stars for work/life balance.

44. Does Amazon used an Oracle?

Ans:

Amazon Web Services supports an Oracle databases and offers enterprises a number of solutions for migrating and deploying an enterprise applications on a AWS cloud.

45. What is a SQL and Tableau?

Ans:

Using a SQL and Tableau together takes data analysis to the next level. And can easily connect a SQL Server to Tableau and extract the data directly into it. Tableau enables the users to a toggle connections with a click to apply in-memory queries to the larger dataset.

46. Is a Oracle difficult to learn?

Ans:

Oracle is fundamentally just like a SQL Server and every other relational database system. … It’s relatively simple to learn — as long as have a good handle on Linux and SQL. If have already learned SQL Server, then can certainly learn an Oracle databases.

47. Is Oracle a programming language?

Ans:

Becoming Oracle developer:

Oracle also has its own procedural language, PL/SQL (Programming language, SQL), an ADA-like 4th generation language that is a popular for an embedded stored procedures. Oracle also has Application Express (Apex) development platform and SQL*Forms and SQL*Reports for a report writing.

48. What are the Oracle features?

Ans:

Features of a Oracle

Scalability and also Performance: Features like a Real Application Clustering and Portability make an Oracle database scalable according to usage. In a multiuser database, it is need to control data consistency and concurrency which are contemplated by an Oracle.

49. What is Crypto oracle?

Ans:

A blockchain oracle is the third-party service that connects smart contracts with an outside world, primarily to feed information in from the world, but also reverse.

50. How to store a pictures on to database?

Ans:

It is possible to save pictures on to a database by using a Long Raw Data type. This data type is used to save binary data of a length 2GB. Although, a table can have only on a Long Raw data type.

51. Who invented the Oracle?

Ans:

Oracle is based in a Redwood Shores, California. The company, initially called a Software Development Laboratories, was founded in 1977 by Larry Ellison and Bob Miner, computer programmers at an American electronics company Ampex Corporation, and by an Ed Oates, Ellison’s supervisor at Ampex.

52. Is a Oracle database still used?

Ans:

So many of Oracle’s customers would have a dumped Oracle long ago, but it’s no longer about replacing the database. Now it’s about replacing an ERP, CRM, or HR solutions .

53. What are disadvantages of a Oracle?

Ans:

One of the biggest disadvantages of a Oracle Database is its complexity. It is not preferable to used an Oracle, especially when the users are not technically sound and lack technical ability that is needed in order to work with an Oracle Database.

54. Why is a Oracle DBMS the best?

Ans:

When it comes to a database management software, Oracle database is a top pick for most of an organizations. It has some advanced features and capabilities which makes it popular in a DBMS world. Functionality: Oracle provides a combination of high-level security and also integrated business solutions.

55. Is Oracle ERP system?

Ans:

Oracle Enterprise Resource Planning Cloud is the cloud-based ERP software application suite introduced by an Oracle Corporation in 2012. Oracle ERP Cloud manages an enterprise functions including the accounting, financial management, project management, and procurement.

56. What is a Oracle culture?

Ans:

Oracle Culture At the Glance:

Overall, employees at Oracle are generally satisfied with team. 800 Participants grade a quality of their coworkers a C. The majority of employees ata Oracle believe the environment at Oracle is positive. Most Participants believe a pace of work at Oracle is comfortably fast.

57. Is Oracle going away?

Ans:

Amazon has been moving off Oracle for a several years and has plans to complete a transition next year, according to the people familiar with the matter. Oracle has been unable to maintain up with AWS and other vendors in a cloud infrastructure.

58. Who is the Oracle’s largest customer?

Ans:

AWS Professional Services operative a Doug Booth, Principal Business Development Manager for AWS, described Amazon.com as Oracle’s largest customer for many times over, which is a certainly credible .

59. What language does an Oracle use?

Ans:

A Structured Query Language (SQL):

SQL is used to communicate with the database. According to ANSI it is a standard language for relational database management systems. SQL statements are used to perform a tasks such as update data on database, or retrieve data from the database.

60. What is a data type of a DUAL table?

Ans:

The Dual table is a basically a one-column table that is present in an Oracle database. This table has the single Varchar2(1) column called Dummy which has value of ‘X’.

61. What is a purpose of Oracle?

Ans:

Oracle makes a software, called database management systems (DBMS), to create and manage databases. An RDBMS is the relational database management system. Oracle Database is a collection of data organized by type with the relationships being maintained between the various types.

62. How to store a pictures on to the database?

Ans:

It is possible to store a pictures on to database by using a Long Raw Data type. This data type is used to save a binary data of length 2GB. Although, a table can have only on a Long Raw data type.

63. What is Oracle ETH?

Ans:

Oracles are data feeds that connect to Ethereum to off-chain, real-world information so that can query data in a smart contracts. A prediction market may ask to bet a ETH on who will become next president of the United States. They’ll use an oracle to confirm an outcome and payout to winners.

64. What is an Oracle smart contract?

Ans:

Blockchain oracles are entities that connect to the blockchains to external systems, thereby enabling smart contracts to execute based upon inputs and outputs from a real world. Oracles provide a way for decentralized Web 3.0 ecosystem to access existing of data sources, legacy systems, and advanced computations.

65. Does Oracle have Cryptocurrency?

Ans:

As such, Oracle has created the crypto-secure data management offering that leverages “blockchain tables” within an Oracle database. This feature is different from the Oracle’s blockchain platform, which is built on a Hyperledger Fabric and is often used for a supply chain management.

66. What is oracle spirit?

Ans:

An oracle is a person or agency considered to provide a wise and insightful counsel or a prophetic predictions, most notably including precognition of future, inspired by deities. As such, it is the form of divination.

67. What is oracle in Oedipus?

Ans:

In Oedipus Rex, an Oracle’s prophecy that Oedipus will murder his father and marry his mother comes true despite a various actions of Laius and Oedipus attempting to escape their fate. The Oracle and her prophecy in an Oedipus Rex represent the ancient Greek view of a fixity of fate.

68. Where is a Cross Validating Values?

Ans:

For key flexfields with a multiple segments, and can define rules to cross check a value combinations entered with in a key flexfield segments. This option is referred as a Cross Validation rules.

69. Is it possible to use a purchasing the Approval Hierarchy for an expense approval process?

Ans:

Certainly, it is not possible to do that which cannot be used for an approval process of expense.

70. Know different ways to enter an expense if there are any?

Ans:

Ideally, can do it on a manual basis which is categorized into a two things that are imported from a spreadsheet template and then imported it from the credit card provider.

71. If OIE is enabled for AME then is there any kind of signing limits that can be defined within a product that is payable?

Ans:

It is not possible since a workflow of the AME process will not make complete utilization as there is an OIE that restricts down signing limit data. That is the major reason why value does not need to be entered as part of setup within a applications that are payables.

72. What is View?

Ans:

A view is a logical table based on a one or more tables or views. A View is also referred to as the user-defined database object that is used to store a results of a SQL query, that can be referenced later in a course of time. Views do not save the data physically but as a virtual table, hence it can be referred to as the logical table. The corresponding tables upon which the views are signified are called as aBase Tables and this doesn’t contain data.

73. How to derive a coconut number for the expense which contains a project accounting data?

Ans:

There is a project accounting generator that is responsible for an understanding the total value of expense for accounts. The definition of the accounting is attached with type of expense which is present in a setup of the expense template form and that is the major reason why it is ignored.

74. How to get a results of the exports along with revival of the importing and rejections when there is no Output File In R12?

Ans:

In today’s time of a digitalization, and can relive the fact that there is exceptional data that can be viewed online. For this, need to visit the tab called Expenses Export which is available in an Expenses Auditor responsibilities. Besides, such a type of result is available in various query pages which includes the internet expense auditor, then expense export, then comes to an export results.

75. When decide to review the diagnostic details of wf status is there any kind of specific node that presents a ‘FORCE’ value?

Ans:

At a such time, there is a APEXP that presents some of the unsupported use of expedite solution that comes through a monitor of workflow.

76. Is there any minimum support patch set that is used for an OIE 11i?

Ans:

Yes, certainly there is a support for patchset. It is generally a baseline patchset that is needed for an OIE 11i which is 11 i.OIE. K. 2. However, there needs to be a application of the patch on a 11i.OIE.K.

77. When expense report is not entered through OIE which is not viewable in a payable application in the entry that is made Invoices=>Entry=>Expense Reports Form. Can explain what shall be behavioral which can be expected here?

Ans:

Certainly, when go from an oracle iexpense mini pack 11 IE.K and the applications that get a releases onwards, need to understand that oracle will not henceforth support a payable expense report of the audit activities.

However, to make available features of 11i.OIE.J, it is important for an Oracle to support the expense report form for an entry activities that are actually made for expenses. Besides, there will also be no further enhancement of a features that would be made to an expense reports form present in a Oracle payable

.

78. Know difference between a Credit/Travel Card and PCard function?

Ans:

Often it becomes confusing in a two concepts that are credit card functionality and also functionality of the procurement card. Since both the two functions depend on a different self-service, tables, user interface, workflow process, and even processing window, and can expect the difference between a two in a wider manner.

79. Could explain the purpose of Approval Hierarchy in iExpense?

Ans:

If there is a profile option which is called an “AME: Installed” and if it’s mode is set to a ‘YES’ then it is possible to create a rules for approving up the setup in a section of Oracle approval management. But if setup is already no then will have to use the approval process of a supervisor or the employee for the results.

80. what is a reason that allocation of protecting expenditure org field appears to be a restrictive to 30 char?

Ans:

It is a R12 OIE allocation that is a reason but the fix for such type of a bug is still a part of a Patch 6251856.

81. Are there any concurrent programs and forms that have use of credit cards, if yes then what are they?

Ans:

Yes certainly there are options available by a name of validation report, transaction loader, outstanding charges report, and invoice interface to name a few. To used them, generally, two types of a windows are used namely Credit Card Programs window and Credit Cards window. If planning to use it as a part of a type of expenditure, then one has to understand that it needs to be set up to a class of “Expense Reports”.

82. Know different ways to enter a expense if there are any?

Ans:

Ideally, can do it on a manual basis which is categorized into a two things that are imported from a spreadsheet template and then imported from credit card provider.

83. Can help know the generic programs that can be used fora loading and validating the credit card transaction data from various processors?

Ans:

It is used with a perfect combination of load and validating concurrent programs which included a Mastercard CDF transaction loader and program of validation, Mastercard CDF3 transaction loader, an American express transaction loader and program of a validation, Diners club transaction loader and program of the validation.

84. What are the ways to create a CC transaction?

Ans:

There are multiple ways that can be used for creating a payment of CC transactions. It includes a payment to be made for credit card company which includes a role of employee. Then comes a payment to be made to credit card company which includes a role of the company. There is also complication of payment to be made to a credit card company which includes the role of both an employee and the company.

Ans:

85. What are different workflow processes which are associated with the iExpense?

Ans:

There are five various workflow processes which includes expense holds, expenses regular, credit cards, expense analysis, and an expense receipts to name a few. Such type of the option is advised to make sure workflow is done in smooth manner that too without any kind of the issue.

86. What Is a Value Set Security Type?

Ans:

Yes, there is it be includes:

AP_EXPNo Security: All security is to be disabled for this value set.

Hierarchical Security: With the Hierarchical security, the features of the value security and value hierarchies are be combined. With this feature any security that applies to the parent value also applies to its child values.

Non-Hierarchical Security: Security is enabled, but a rules of the hierarchical security do not apply. That is, a security rule that are applies to a parent value does not “cascade down” to its child values.

87. Does iExpense work with a some other applications, if yes what is the list?

Ans:

There are different types of options like oracle payable, projects, grant account, approval management, and application framework to name a few. Before running it with the any other application, it is important to understand whether it can work and be a compatible with it or not.

88. Explain a term Asset number generation?

Ans:

In system, there is an asset number that automatically gets created a one by one. There Suppose, there is close period with the last asset number say 326 and if come up with next period, and get a asset number say 329.

89. How to fix a Gps that generally occur in an Asset number generation?

Ans:

There are times when in spite of an auto-generation of Asset numbers, there would be a few skills. At such point in time, can create a way out to fill up gaps. The fixation requires a check that needs to be made on a table called Fa_distribution_history. It would give a clear idea of which all are missing gaps and thus can trace it to assess where it is created be it in a FA or PA.

90.Define iExpense?

Ans:

It is interesting concept and an online tool that is a specially designed for the submitting and ensure that expense of a business is well-processed for a faculty and staff.

91. What is a Oracle cursor: Implicit & Explicit cursors?

Ans:

There are some work areas which are called a private SQL. private SQL is used by an Oracle to create a SQL statement. PL/SQL helps to identify each e=work that is be used; it is called a Cursor. For any kind of query which is related to the returning to a single row, it is important to declared the implicit cursor. For queries or issues that are related to the returning to more than single row, a cursor requires a declaration of explicitly.

92. Is there any specific way to Configure a Expense Report Numbers?

Ans:

There is no hard and fast rule to configure an expense report numbers. However, to configure a expense report number such as customize the expense report number format, need to include a things such as employee id andan expense date report that was submitted earlier. To make sure this process goes in the smooth manner, need to create a customize option of the expense report for which it is important to change the plsql function which is the AP_WEB_OA_CUSTOM_PKG.GetNewExpenseReportInvoice.

93. Can explain the reason why default dose of tax is not as desired on a detail page in an Internet expense?

Ans:

To make sure a desired solution is well implemented, it is important to execute a steps such as: Log in as payable manager where the responsibility to operate an unit with this issue is given Then navigate a Setup -> Tax -> E-Business Tax Home. To name a task,and can keep it as ‘Create Application Tax Options’, in which will need to go to a task section.

94. Is it possible for Managers to approve or reject an individual expense?

Ans:

It is a certainly not possible for managers to do that as they are given a responsibility to approve whole report expense of an entire group.

95. What is R2R process in a Oracle?

Ans:

Record to report (R2R) is a finance and accounting management process that involved collecting, processing and presenting an accurate financial data. R2R provides a strategic, financial and operational feedback on a performance of the organization to the inform management and other stakeholders.

96. What is a Oracle O2C?

Ans:

Order to Cash also known as a O2C or OTC is a business process that covers entirety of the order processing system right from a receiving the order to up until a point the payment is made and an entry is logged in an accounting books.

97. What is P2P cycle in a Oracle?

Ans:

Oracle’s Procure-to-Pay is integrated solution that links purchasing and payables to maximize a return on invested capital. With Oracle Procure-to-Pay companies can reduce a cost to improve margin, streamline procure-to-pay processes to improved a working capital, and drive compliance to an optimize asset usage.

98. What is a Web expense tracker?

Ans:

Webexpenses is another expense tracker package that aims to do away with much of a drudgery involved in a managing company costs. It’s been designed and built to help an automate many of an expense management tasks involved with the employees ongoing overhead

99. What is an expense method function?

Ans:

The function of an expense method allocates and combines the expense items according to the activity from which an item arises. For example, cost of sales is a functional line item that may be a combine the following natural line items: a raw material costs, labour and the other employee benefit costs, depreciation or amortisation.

100. What expense system does a Oracle used ?

Ans:

Oracle Expense Cloud is the complete, end-to-end solution for a digital expense management. It gives an employees easy data entry options, and financial managers detailed spend information and policy-driven control while offering a flexibility to cater to the global user base.

Are you looking training with Right Jobs?

Contact Us

Popular Courses